Rabatterbjudande för kamratföreningens medlemmar

Kamrater!
SMKR medlemmar(Flottiljområdets kamrat och vetranförening är medlem i SMKR) har erbjudits nedanstående möjlighet att handla olika varor och tjänster till rabatterade pris. Ta del av texten nedan. Observera att det finns en aktiveringskod angiven som gäller i 60 dagar fr.o.m 21 augusti. 

SMKR:s medlemmar hälsas välkomna till det populära förmånskonceptet MILITÄRRABATT, som drivs i samarbete med Svenska Soldathemsförbundet. Tidigare har MILITÄRRABATT bara gällt för personal i Försvarsmakten och Hemvärnet, men nu får SMKR också tillgång till alla rabatter och förmåner som presenteras där. MILITÄRRABATT ger dig unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet. 

Att vara med i MILITÄRRABATT är kostnadsfritt och gäller under två år. Därefter kan du fortsätta handla med mycket fina rabatter om du fortfarande är medlem i SMKR. 

SÅ HÄR GÅR DU MED

 • Gå till: www.militarrabatt.se/bli-medlem. Fyll i namn, användarnamn och lösenord

 • Välj/ange "KAMRATFÖRENING" under ”Vapenslag/Organisation” (OBS! Registreringen misslyckas om du skulle välja något annat)

 • Ange aktiveringskod SMKR20171 (OBS! Versaler) samt fyll i resterande fält. Koden gäller under en begränsad tid.

 • Tryck på knappen ”Registrera” 

Om du får problem med registreringen eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta MILITÄRRABATT på adressen info@militarrabatt.se. De svarar normalt direkt eller inom någon timme på normala kontorstider. Observera att koden gäller under en begränsad tid.